Vítejte v hotelu Český dvůr

Hotel najdete přímo na Husově náměstí, v centru královského města Berouna, které roku 2009 díky úspěšné obnově historického jádra města, získalo titul Historické město roku. Nabízíme ubytování v 1, 2 a 3 lůžkových pokojích, které jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV, Wifi připojení v celém objektu, uzamčené parkoviště ve vlastním dvoře. Součástí hotelu je restaurace a denní kavárna s výhledem na náměstí. Budeme se těšit, když si náš hotel vyberete ke strávení dovolené či pracovní cesty a rádi Vám budeme plně k dispozici při plánování výletů do blízkého okolí města Berouna.

Ubytování
Restaurace
Hotel Český dvůr
Hotel Český dvůr
Centrum Berouna
Berounští medvědi
  • wi-fi
  • uzamčené parkoviště
  • poloha v centru města
  • kavárna

Klidné místo v srdci královského města

Interiér restaurace

Hotel se nachází v jednom z měšťanských domů, jež patří mezi kulturní památky. Dům byl vystavěn v 17. století a od té doby nepřetržitě nabízí hostinské a ubytovací služby. Beroun ležel na významné obchodní cestě z Prahy do Plzně a byly zde ubytovány významné osobnosti jako švédský král Gustav, rakouský císař František I. a ruský car Alexandr.

Berounské náměstí

Ideální poloha hotelu v centru Berouna Vám přiblíží historii vnitřního města s jeho romantickými zákoutími, městské hradby s cimbuřím, měšťanské domy, Pražskou a Plzeňskou bránu, pseudobarokní radnici, kostel sv. Jakuba a mnoho dalších historických budov.

Bohaté zázemí pro aktivní dovolenou

Beroun je ideálním místem pro milovníky pěší turistiky. Je vstupní branou do CHKO Český kras s dominantou hradu Karlštejn i CHKO Křivoklátsko, kde je hrad Křivoklát, Točník i Žebrák. Dále se nedaleko města nachází Koněpruské jeskyně, lomy Velká a Malá Amerika, Solvayovy lomy, historický Svatý Jan pod Skalou či starodávný Tetín. Cyklistům slouží cyklostezka Po stopách českých králů vedoucí kouzelným kaňonem řeky Berounky.

Nechybí tu in-line dráha, skatepark, najdete tu hned několik sportovních center s pestrou nabídkou sportovišť. Beroun se pyšní například unikátním Crazy golfovým hřištěm. Nad městem se rozprostírá moderní golfový areál o rozloze 65 hektarů. Zabruslit si můžete na zimním stadionu, zaplavat si zase můžete v moderním aquaparku s tobogány.